Nosaltres

nosaltres

Equip

lu martín marí

Graduada en interpretació musical a l’Institut del teatre. Compagina els seus estudis previs en neurociències (UB) amb diferents cursos de teatre musical a Aules. Al llarg dels anys es forma en ballet, jazz musical i claqué en diferents escoles de dansa (Som-hi Dansa i Ramon Solé), combinant-ho també amb classes de cant i piano modern. A banda dels projectes propis dins La Tremenda Cia., treballa com a actriu amb La Roda Produccions i com a cantant amb Voilà Choristes. Compagina la vida als escenaris amb la seva tasca docent a l’Espai Escènic en les especialitats de teatre i dansa.

queralt sànchez

Graduada en interpretació musical a l’Institut del teatre. En dansa es forma en les disciplines de ballet, claqué i jazz, especialment en l’última, a les escoles Coco Comín, Som-hi dansa, Ramon Solé i Pineapple dance studio. Vocalment es forma amb diverses professores i tècniques al llarg de la seva trajectòria, fent especial menció al cant modern. Professionalment és membre de La Tremenda companyia i treballa com a cantant a Voilà choristes. Compagina la seva carrera artística amb la pedagogia, treballant a l’escola Ara arts escèniques de Barcelona. És tambe graduada del grau universitari Tourism and Hospitality management a la universitat CETT-UB

alba serrano

Graduada d’Estudis d’anglès i espanyol comença el seu viatge dins del món de l’espectacle formant-se en teatre musical a l’escola Memory de Barcelona. Aprofundeix en els seus estudis teatrals a l’estranger (Edimburg) on forma part d’una companyia de teatre amb la que estrena un espectacle al festival de les arts del Fringe. La seva passió per tocar el piano, la guitarra i la música en general conviu amb la seva formació teatral. Actualment és graduada del recorregut de teatre Musical a l’Institut del Teatre i membre de La Tremenda Cia.

clàudia abellan

Estudis en interpretació de teatre musical a l’Institut del Teatre. Ha realitzat una formació continuada de tècnica vocal des de 2013 amb diferents professionals. Treballa activament com a docent en diverses escoles impartint classes de teatre, teatre musical o dansa. És membre de la Tremenda Companyia. Treballa amb diverses empreses d’esdeveniments com a actriu i cantant, i actualment, també amb la companyia de teatre familiar Xirriquiteula Teatre, amb l’espectacle de carrer Girafes i l’espectacle Laika, guanyador de diversos premis (Premis Fetén 2019, Premi Max 2021, entre d’altres), en gira internacional. També és integrant de la Roda Produccions amb l’espectacle En Joan sense por.

paula amell

Graduada en interpretació musical a l’Institut del Teatre, combina el grau universitari aprofundint en Jazz Musical i Dansa Contemporania (Som-hi Dansa), en cant líric i modern (Eulàlia Fantova, Paula Sánchez-Valverde i Michelle Alderete) i en piano clàssic (conservatori). Professionalment, ha treballat com a actriu amb Festuc Teatre, Estaquirot Teatre i l’Avalot Teatre. Com a cantant, ha estat fent temporada amb la orquestra La Tropikana.

abril morera

Graduada a l’Institut del Teatre en interpretació musical. Actualment, compagina la seva vida laboral amb els seu nou repte, la Logopèdia, a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat a la companyia de teatre familiar La Roda Produccions, en espectacles com “Hansel i Gretel”, o “Gospel for Kids”. També, treballa com a docent a l’escola d’arts escèniques l’Espai escènic, en les modalitats de cant i teatre, i en altres centres com Èxit, escola d’arts escèniques de Barcelona. Treballa en diversos centres escolars fent l’optativa de teatre musical, com per exemple l’escola Voramar, o Pau Romeva, o l’escola Lys. És membre de La Tremenda Companyia, on hi participa en diversos dels seus espectacles.

gerard portolés

Graduat en turisme a la EUTDH i en interpretació de teatre musical a l’Institut del Teatre. Inicia la seva experiència sobre els escenaris als 14 anys com a segon guitarrista i frontman en el grup de punk-rock Pit-Lane i el grup de metalcore All Fall Out durant aproximadament 4 anys. Seguidament passa a formar part de l’orquestra Gran Band com a cantant de 2011 a 2018. Experiència com a actor iniciada en el Taller de Teatre Musical (TTMU) de Sabadell de 2011 al 2013. També ha participat com a concursant a les audicions a cegues de La Voz de la recent edició d’aquest any 2023. Actualment és membre de La Tremenda Companyia i Escènics Companyia.

arnau fÀ

Després de graduar-se en Educació Infantil, estudia Interpretació en l’especialitat de teatre musical a l’Institut del Teatre de Barcelona. A banda de La Tremenda, ha treballat amb companyies com La Rara, o espectacles com “Setembre” (dirigit per Marc Chornet). Des de ben petit també va començar a estudiar música (clarinet, gralla, tarota, flauta de bec…); professionalitzant-se en música tradicional (Cobla La Mitja Lluna), a formar part de la Coral de la URV i el cor ARSinNOVA i a rebre formació en dansa tradicional i antiga (Esbart Dansaire de Tarragona, La Clavellinera, Xuriach…).

david bonilla

Es forma a diverses escoles (Memory, Aules, Eòlia, El Bitxo, El Plató de Cinema, Estudi Laura Jou) i graduat a l’Institut del Teatre. Comença el seu recorregut professional el 2012, com a membre del grup musical del Súper3 amb els espectacles “Somnis” i “Sempre a punt”, actuant en llocs emblemàtics: CapRoig Festival, l’Auditori de Barcelona i La Festa dels Súpers. Ha format part dels espectacles “Adéu Arturo” de La Cubana, el musical “Las Chicas del Coro” de Las Fernandas i de la companyia familiar Magatzem d’Ars. Actualment, és cantant de l’Orquestra Metropol i membre de La Tremenda Cia. A més, té un ventall de personatges de carrer que surten en festivitats molt concretes. Tanmateix, té interès pel món del periodisme i és graduat en “Comunicació i Indústries Culturals” per la Universitat de Barcelona, ​​havent fet les pràctiques a “El Matí de Catalunya Ràdio”.

Espectacles de Teatre Musical. Teatre De text Teatre Familiar. Teatre Total

La Tremenda cia és una companyia que és caracteritza pel seu caràcter eclèctic, apostant per un teatre total on l’intèrpret, l’espai sonor i la música de propia creació constitueixen l’essència de la peça escènica.